Gratis saker och tävlingar på nätet! Obs!
Lägsta pris på mobiltelefoni! Obs!
Här finns roliga saker på nätet! Obs!
Låna upp till 250 000 kr till bra ränta! Obs!
 
 
 Sök efter:     hos     
Eniro Företag!   ·   Eniro Personer!   ·   Eniro Jobbsök!   ·   Låna upp till 250 000 kr!

Billig mobiltelefoni!
   ·   Billiga böcker!   ·   Billiga DVD-filmer!   ·   Billiga CD-skivor!
Passa
på!
Gratis saker i din brevlåda!
Passa på! Klicka här!
Passa
på!
Elrådgivningsbyrån
Konsumenternas elrådgivningsbyrå.
Elpriser.se
Jämför elpriset hos alla elleverantörer i Sverige.
Fortum.se
Ett av Sveriges ledande energibolag.
Elverket.se
Elbolaget Elverket Vallentuna.
Mölndal Energi
Mölndal Energis hemsida.
De 10 bästa
1) Elskling.se  
Elskling.se erbjuder en webbaserad tjänst som på ett enkelt, lättillgängligt och objektivt sätt presenterar och jämför samtliga elavtal på den svenska marknaden. Du kan utefter sina förutsättningar och preferenser på ett enkelt sätt jämföra elpriser och byta elavtal och därmed minimera dina elkostnader och se till att få ett elhandelsbolag med hög kundnöjdhet och miljövänlighet. Utöver hela utbudet av Sveriges elavtal kan man även finna kampanj-elavtal som endast återfinns på elskling.se. Tjänsten är helt kostnadsfri att använda.
{www.elskling.se}
 
2) Kraftum.se  
Hos Kraftum.se får du oberoende jämförelser mellan Sveriges elavtal. Kraftum.se är skapad för att alla svenska hushåll ska kunna försäkra sig om att de har marknadens absolut konkurrenskraftigaste elavtal i alla lägen. Kraftum.se samlar in och sammanställer priser och avtal för Sveriges samtliga elbolag på ett och samma ställe. De publicerar sedan informationen i en enkel och smidig tjänst, och gör det möjligt för dig som konsument att teckna ditt nya elavtal direkt hos Kraftum. Tjänsten är helt gratis att använda för dig som konsument.
{www.kraftum.se}
 
3) Kundkraft.se  
Kundkrafts idé är att du som medlem ska få ett lågt elpris på ett enkelt sätt. En gång i månaden lägger Sveriges elleverantörer bud på elpriset i Kundkrafts auktion. Den elleverantör som lägger lägst elpris vinner och får leverera till Kundkrafts medlemmar. Kundkraft ser till att ditt avtal automatiskt omförhandlas efter varje avtalsperiod så att du alltid vet att du har ett marknadsmässigt elpris. Att vara medlem i Kundkraft är gratis.
{www.kundkraft.se} 
4) JämförEl.se  
Genom JämförEl.se elprisjämförelser kan du på ett enkelt sätt jämföra elpriser och olika elavtal. Du gör din anmälan direkt JämförEl.se, sedan hjälper de dig kostnadsfritt med all administration och kontakterna med elleverantören. JämförEl.se är experter på elpriser och deras jämförelser är helt opartiska och oberoende från alla elbolag. Deras ambition är att erbjuda dig de mest korrekta prisjämförelserna där du snabbt, enkelt och säkert kan byta elavtal direkt.
{www.jamforel.se} 
 
5) Elpriskollen  
Syftet med Elpriskollen är att underlätta för konsumenter att jämföra elpriser och villkor mellan elhandelsföretag. Med priser och villkor från samtliga elhandelsföretag i Sverige samlade på en oberoende webbplats är målet att underlätta för konsumenterna att välja det avtal och den elhandlare som passar dem bäst.
{www.ei.se/elpriskollen}
6) Elprisguiden.se  
Hos Elprisguiden kan du jämföra av elpriser och elavtal. Elpriserna samlas in automatiskt och uppdateras dagligen veckodagar. Du kan söka efter elbolag eller bästa pris med många olika sökalternativ. Elpriserna är sorterade efter typ och kan listas efter pris eller elbolag.
{www.elprisguiden.se} 
7) E.ON
E.ON Sverige producerar och levererar energi till den nordiska marknaden i form av el, gas, värme, kyla och avfallsbehandling samt energirelaterade tjänster, E.On Sverige ägs av E.ON som är världens största privatägda energibolag. Hos EON får du hjälp med att teckna och välja rätt elavtal och rådgivning som hjälper dig att sänka elförbrukningen och kostnaderna ytterligare. Du får även el från förnybar vattenkraft utan att betala något extra.
{www.eon.se} 
8) Vattenfall.se  
Vattenfall, som är en av Europas största producenter av el och värme, agerar i alla delar av värdekedjan för el: produktion, transmission, distribution och försäljning samt producerar, distribuerar och säljer värme. På Vattenfalls hemsida kan du jämföra deras olika elavtal och välj ett elavtal som passar dig och ditt boende - du an t ex välja el från förnybara energikällor. Du kan även följa din elförbrukning, ha koll på dina elavtal, dygnet runt.
{www.vattenfall.se} 
9) Telge Energi  
Telge Energi är ett oberoende elhandelsbolag och säger sig ständigt utmana branschen och skapa valmöjligheter för de kunder som vill vara aktiva på elmarknaden. De har ingen egen elproduktion utan köper el på elbörsen NordPool. Telge Energi säljer enbart el från vind och vatten till privatkunder och företag.
{www.telgeenergi.se} 
10) GodEl.se  
GodEl:s affärsidé är att genom prisvärdhet, enkelhet och ärlighet, samt genom att dela ut all avkastning till välgörenhet bli de många svenskarnas elbolag. De strävar efter att erbjuda sina kunder ett elavtal som är billigare än vad de flesta svenskar har idag. Överskottet, som vanliga bolag ger i utdelning till sina aktieägare, ger GodEl till olika välgörenhetsorganisationer, efter deras kunders val.
{www.godel.se} 

Missa inte => 100.nu Hantverkare , 100.nu Hemelektronik